11329850_1577390922535127_656702101349419027_nAndere Koek werd in 2014 opgericht door Muriel Meinema-Ruigrok. Omdat zij zelf overgevoelig was voor gluten, geraffineerde suiker, lactose en soja maar toch enorm van zoet hield en een passie had voor koken en bakken, ontstond het idee om zelf aan de slag te gaan en te experimenteren met het bakken en aanpassen van recepten, net zo lang tot zij tevreden was met het resultaat en de producten vol van smaak waren, zodat iedereen, ook mensen zonder allergie of overgevoeligheid ervan konden genieten.

Na 6 jaar met heel veel plezier in haar bedrijf gewerkt te hebben besloot zij dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en is haar bedrijf overgenomen door Amber Stevens.

Amber is werkzaam als chocolatier en patissier bij Banketbakkerij/chocolaterie Lentz in Rijswijk, is zelf al sinds haar kinderjaren vegetarisch en heeft veel interesse in voeding en de bereiding hiervan.

Voor haar is Andere Koek een hele nieuwe, maar fantastische uitdaging en met heel veel plezier en passie zal zij haar best doen om Andere Koek by Amber nog verder uit te breiden met smakelijke glutenvrije, suikervrije, lactosevrije, en vegan producten.